top of page

Sebeláska… hmmmm…

No, dá se to pojmout z jakéhokoliv úhlu….


Třeba z tohoto:

Dostala jsem tip si jít nechat vyfotit Glamour fotky, víte, jaký to jsou, ne?


Ne?! Takový ty v negližé, ve spodním prádle, shozený ramínko, přimhouřený oči… a nemusí toho být moc vidět, vlastně to může být elegantní a vlastně i okouzlující, jak píše https://www.nikoletarosi.com/sk/fotografie/glamour/ na svým webu. Nebo spíš je to výstižnější ve slovenštině, protože Niki je Slovenka, „očarujúce“. Ano, to je to správný slovo, protože každá z nás jsme „očarující“, máme v sobě schopnost očarovat svou krásou vnější, ale i tou vnitřní, která je mnohdy důležitější než ta vnější.


Jenže já se jít fotit? Utrácet za to prachy? A proč jako bych měla? Když vypadám, tak jak vypadám!! Žádná modelka přece nejsem… hmmmm… no muselo to dozrát a hlavně to přišlo s nápadem, že se nevyfotím pro sebe do šuplíku, ale udělám z těch fotek dárek mému příteli k Vánocům a tak nálada a chuť do toho byla na světě a tak jsem šla…


Náramně jsem si to užila, i když ze začátku trochu ostych, nikdy jsem se přece takto nefotila, ale pak se uvolnila a přistihla jsem se, že mě to dokonce baví! Nechala jsem se namalovat, když už tak už, že? Vystřídaly jsme spousty variant oblečení, pozic a doplňků a nakonec z toho byly parádně strávené 3 hodiny času, kdy jsem odcházela naprosto nabitá takovou krásnou energií a mega se těšila na výsledek! A ten teda byl! Nebo mě se teda aspoň moc líbil a říkala jsem si, modelka sice nejsem, ale jsem fakt hezká ženská! Dokonce mi brácha řekl, že mám sexappeal jako naše mamka a to mě teda moc zalichotilo a potěšilo!



Když jsme s jednou kamarádkou rozebíraly naše pocity, protože ve stejnou dobu se byla taky nechat fotit zase jinde, říkaly jsme si, že je to vlastně takový další krok k té sebelásce. Že i když se necítíme být modelkami a hodny focení, udělat ten krok a odložit stud a říct si „jo, jsem fakt hezká“ a můžu si to dovolit jak po finanční stránce, tak prostě si udělat radost, že je to takový to, že si vzdám ten hold sama sobě a přijmu se taková, jaká jsem i s těmi kily navíc, uchem nakřivo, nebo s čímkoliv jiným :)


A pod vánočním stromkem? Bylo hodně radosti, dojetí, objetí a pus :*



bottom of page